Pizza Hut je odlučio da iskoristi prednosti koje nosi današnja tehnologija pa je svoje usluge rešio da podigne na viši nivo i da ode korak dalje u ponudi svojih jela. Kako bi olakšao naručivanje svojih čuvenih pizza ovaj lanac je rešio da gostima njihovih restorana omogući da , uz pomoć ljudi  iz Chaotic Moon Studios , ne čekaju redove ili konobare , več da direktno putem svog stola naruče pizzu ili sami naprave recept i pošalju ga kuhinji koja će im spremiti specijalitet po njihovoj želji. To im omogućava Pizza Hut interaktivni sto za naručivanje .

Pizza Hut interaktivni sto

Naravno pored samog spravljanja i naručivanja pizza , omogućeno je i naručivanje poslastica i pića , a ostavljena je mogućnost igranja različitih igara dok tajmer odbrojava vreme za koje stiže narudžbina… Za sve ovo potreban vam je telefon koji se povezuje sa stolom , a na kome postoji nalog koji je ranije kreiran. Podsećamo da je stvar tek u fazi predloga ili ideje , a da li će stvarno biti uveden , pitanje je samo vremena.Kako to sve izgleda pogledajte …

 

 

Inamo već u budućnost

Nešto slično , ali ne ovoliko , napredno postoji i već je u upotrebi u Inamo Restoranima koji se nalaze u Londonu , a glavna razlika je što nije u pitanju touch screen već se stolom manipuliše uz pomoč touch pad što dosta šteti utisku. Sa druge strane , putem ovog stola možete pogledati šta trenutno rade kuvari , promeniti postolje ili čak pozvati Taxi !!! E kako to izgleda prilikom stvarnog naručivanja pogledajte ovde..

 

 

Mi mislimo da je Pizza Hut interaktivni sto malkice bolje rešenje , ali to ćemo ocenjivati kada dođe u upotrebu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.