Radnici Burger King -a polupali sve prozore pogledajte zašto.. (VIDEO)

Burger King , jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane , poznat je po svojim specijalitetima širom sveta … Ipak , ovoga puta nećemo pričati o njihovoj moći , snazi , specijalitetima , reklamama itd. već o jednom totalno neobičnom događaju koji se desio u noći 8. aprila ove godine u predgrađu Minesote koje se zove , Coon Rapids. Očemu se radi ??

burger king

Prema tvrdnjama lokalne policije uprava restorana je u petak uveče primila anonimnu dojavu od strane lica koja su se predstavila kao lokalna vatrogasna brigada , da je u zgradi došlo do obilnog curenja gasa , da se zgrada nalazi pod velikim pritiskom i da će , ukoliko prozori ne budu odmah razbijeni , cela zgrada eksplodirati.. Čuvši ovo , radnici su brže bolje , potrčali napolje i porazbijali sve prozore prodajnog mesta koji su im bili u domašaju. Ono što je još smešnije je to da je menadžer ovog lokala i posle smirivanja situacije ostao frenetičani i bio ubeđen da će zgrada otići u vazduh . Sa reći ?? 😀

Kako je to izgledalo , pogledajte na snimku jednog od prolaznika koji su ostali zatečeni …

Naravno , došlo je do manjih povreda kod radnika , a policija još nije ušla u trag šaljivdžijama koji su osmislili ovu brutalnu šalu…

Ah taj Burger King …

Da stvar bude još crnja , ovo nije prvi slučaj u kome radnici Burger King -a razbijaju lokale u kojima rade. Ranije 2016. godine radnici su primili sličan poziv ali ovoga puta menadžer je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke , upalio je svoj auto i  zaleteo se u lokal svom snagom kako bi napravio što veću rupu nebi li gas brže iscureo iz objekta , dok su ostali radnici razbijali prozore.. Šteta – 35000 $. Kako je TO izgledalo , pogledajte ..

 

Na kraju , šta da se kaže , sem tako se to radi u Americi . Da li je ovo stvarno verovanje radnika da je objekat u opasnosti , njihov bes prema poslodavcu ili još jedan marketinški trik prosudite sami ….