Igra i hrana u LEGO stilu – prvi deo

Već je poznato da lego kocke nemaju granica i da mašta stvarno može svašta kada su one u pitanju .. Ovog puta spojene su  Igra i hrana .. Baš tako – lanci poznatih svetskih restorana brze hrane dospeli su i u LEGO . Posle video igara , o kojima je pisano i biće ubuduće,  došli su i u svet kockica .

McDonalds igra i hrana

gadgetsin.com

Naaravno , nisu u pitanju setovi lego kockica koji su izašli iz fabrika ovog danskog giganta , već su stvoreni od strane raznih zaljubljenika koji se trude da realan svet što realnije prebace u svet lego kockica . Samim tim , na prvu loptu , moglo bi se očekivati neko izdanje koje je sklepano na ovakav ili onakav način , ali iznenadjenje je poprilično veliko jer se radi o veoma preciznim lego replikama samih restorana .

mcdonalds lego

lego.wikia.com

Ali i ovde postoje originali koje je sam Lego proizveo u saradnji sa McDonalds -om , recimo i koji je u odnosu na custom setove dosta siromašniji i manji , što i ne čudi s obzirom da su iz nekog relativno davnog vremena…

KFC igra i hrana

daikoncat.com

Sam eksterijer je veoma lepo urađen , ali simpatična unutrašnjost ostavlja poseban utisak zbog svoje lego autentičnosti . Kada se pogleda malo bolje tu je sve – pult , prodavc , točilica za sladoled i piće na kojoj su precizno nalepljena imena brendova kao što je Koka kola , kasa , meni koji se sreće u lancima brze hrane koji je iznad prodavaca….

Mcdonalds igra i hrana

gadgetsin.com

Svi su tu McDonalds , KFC , Burger King …

Dakle ljudi spojili lepo i korisno . Kažem ovo korisno zato što se ove stvari prodaju , naravno na zapadu , po dosta jakim cenama koje se kreću  od 100 do 150 EUR , što nije malo kada se uzme u obzirde je reš o igrački . Slike i informacije koje smo ovde predstavili videli smo na raznim prodajnim portalima , uglavnom , u Americi , tako da ako neko i pomisli da kupi ove prelepe igračke i upotpuni svoj Lego world moraće propisno da se isprsi 🙂 ali tako je uvek kada je Lego u pitanju …

KFC

daikoncat.com

Ovde za sada stajemo , ali vrlo brzo nastavljamo sa još čudnijim lego izdanjima gde glavnu ulogu igraju Igra i hrana…