Frikom pizza delicatessa

Smrznuta jela nisu nikakva novost , kako u svetu tako i kod nas . Međutim , iako u našoj zemlji postoji relativno velik izbor ovih proizvoda , nekako je stvar sa picama uvek bila u zapećku i kao da niko nije brinuo o ljubiteljima iste … Verovatno iz tog razloga Frikom se pobrinuo ili bar pokušao da domaćim uživaocima brze hrane omogući da probaju ovaj zamrznuti specijalitet i kao rezultat nastala je Frikom pizza . Ovaj put probali smo pizza dellicatesa..

Frikom pizza

Frikom pizza – prezentacija – prvi problem

E sad… Kako započeti , a ne preterati ni u čemu.. Zaista lepa zamisao i to uopšte nije sporno , ali realizaija je mogla da bude mnogo bolja znajući renome ovog proizvodjača , koji kao da je iskoristio , malopre pomenutu prazninu i uleteo na tržište nekako – trapavo . Jedna od stavki koje ocenjujemo jeste prezentacija , a u ovom slučaju to će biti i najveća boljka . Naime pica na kutiji izgleda dosta življe i veće nego u realnosti . Možda to i nije neko veliko čudo jer je to sasvim normalno u svetu brze hrane , ali ovde je to baš baš izraženo . Inače veličina ove pice je oko 20 cm u prečniku .

Frikom pizza

Frikom pizza – ukus i sve ostalo

Što se samog ukusa tiče , ova pica uopšte nije toliko loša i veoma podseća na prave italijanske pice , ako ne zbog sastava ono zbog kore koja je dosta tanka i hrskava . Sam sastav koji ide na picu je klasičan mix nekih sastojaka koji su lepo ukomponovani , a to su – sir , kečap , svinjska kobasica i malo paprike + začini . Nemojte da vas začudi što u mojoj izvedbi ima i pečuraka – one su naknadno stavljene jer ih nema u originalu a bez njih se ne može. Još jedna stvar koje nema je i njegovo veličanstvo origano , tako da je i to dodato . Zašto ovih sastojaka nema prosudite sami ??

Frikom pizza

Frikom pizza – cena

Ovde smo , kao po navici , došli do problema br. 2 . Cena ove pice je između 250 i 280 dinara u zavisnosti gde je kupujete , što je uzevši u obzir da je pica namenjena jednioj osobi suviše skupo jer za te pare možete naručiti picu i bez pečenja i mantanja  , naravno ako vas je više … Ako ste , ipak , sami onda možda i može da prođe …

Frikom pizza

I na kraju ocena :

[table id=2 /]

KONAČNA OCENA : 6

stars3