[spacer height=”-47px”]

PRAVILA KORIŠĆENJA

Član 1

Prihvatanje pravila korišćenja BrzaHrana.rs

Korišćenjem bilo kog dela BrzaHrana.rs automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem našeg sajta ili bilo kojeg njegovog dela u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo BrzaHrana.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

 Član 2

Korišćenje BrzaHrana.rs

BrzaHrana.rs svojim posetiocima u dobroj veri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da koriste sadržaje BrzaHrana.rs ukoliko ne krše pravila korišćenja. BrzaHrana.rs se sastoji od vlastitih sadržaja,  sadržaja oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. Sve sadržaje BrzaHrana.rs koristite na vlastitu odgovornost i BrzaHrana.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup sajtu BrzaHrana.rs i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama starijim od 14 godina.

 Član 3

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

BrzaHrana.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. BrzaHrana.rs se obavezuje da će isključivo u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke nikada neće distribuirati niti prodavati trećoj strani. BrzaHrana.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene tehničke podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta. Ove informacije BrzaHrana.rs isključivo radi unapređenja sadržaja i funkcionisanja portala i prilagođavanja sadržaja individualnim interesovanjima posetioca. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. BrzaHrana.rs obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput i-mejl adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. BrzaHrana.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila BrzaHrana.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 Član 4

Linkovi

BrzaHrana.rs sadrži linkove koji upućuju na veb stranice van vlastitog sadržaja (van domena BrzaHrana.rs). BrzaHrana.rs linkove objavljuje u dobroj veri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Član 5

Komentari posetilaca

BrzaHrana.rs zadržava pravo brisanja komentara ostavljenih na sadržaj od strane posetilaca, kao i pravo skraćivanja komentara.Komentari koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentari koji se ne odnose na vest koju komentarišete biće izbrisani.Ukoliko primetite komentar koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede molimo Vas da nas o tome odmah obavestite da bi isti komentar izbrisali.Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge greške i propuste kao i komentare koji se odnose na uređivačku politiku ne objavljujemo

Član 6

Video materijal youtube.com

BrzaHrana.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima servisa youtube.com. Video fajlovi koji su označeni kao „Related“ postavljeni su po automatizmu youtube softvera na koji BrzaHrana.rs nema, niti može imati uticaja. Samim tim BrzaHrana.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

 

Član 7

Izmene i dopune

BrzaHrana.rs može u svako doba izmeniti i dopuniti ova pravila, koja se primenjuju od dana objavljivanja na sajtu. Svaki posetilac je u obavezi da se upozna sa Pravilima korišćenja BrzaHrana.rs.