O nama

E ovako… Ako ste mislili da ću ovde pričati o nama , u pravu ste , hoću , ali malo kasnije …  Kasnije , iz prostog razloga što prvo moram da objasnim kako je uopšte došlo do nastanka ovog portala , ili kako ga  već  neki zovu , bloga .

Možda jeste kliše , ali sve ovde napisano je iskreno i priča počinje baš tako .. Jednog dana posle svih završenih obaveza , u dokolici i u želji da priredim neko brzo jelo , počeo sam da googlam na tu temu i posle par desetina sekundi ostao zapanjen… Zapanjen količinom negacije , protesta , pljuvanja ( i da ne koristim dalje ..) u vezi svega što u sebi sadrži reč HRANA i reč BRZA . Ok , nije problem , svako ima pravo na svoje mišljenje , ali od ovolikog moralisanja ( vrlo lažnog ) i pametovanja ( takođe lažnog ) želudac mi se okrenuo ( narodski rečeno ) . Prvo te silne pretnje tipa – umrećeš , razbolečeš se , biće ti loše itd. od brze hrane koje pišu potpuni lajici i za kuhinju i za medicinu su preplavile internet kod nas ( verujte u svetu nije baš tako , ovde uvek mora da se nadje krivac za neko stanje – nato , haarp , vanzemaljci , masoni , a sada i brza hrana – naravno bez i jednog argumenta , al dobro.. ) .Pa onda silne dijete , te veganska ishrana , GLUTEN da ne spominjem , to je problem br.1 , pa onda liposukcijske dijete, pa sirova hrana , pa štetna so ,pa zli ugljeni hidrati  , pa crveno meso truje, pa crni i beli hleb – večiti rat … I tako u nedogled , a sve iz usta  stručnjaka , velikih stručnjaka… Čast izuzecima. A ono što je najgore je što je veliki broj tih tekstova prepisan ili kopiran pa to ponekad izgleda stvarno smešno 😀 Stručno nema šta…

Ah da , o nama

E pa dosta 🙂 Ima ljudi kojima prija pljeskavica , pica , palačinka , komplet lepinja , pomfrit , hot dog , ćevapi , poslastice … Zato ovaj portal i postoji , da i oni nađu svoje utočište 🙂 . Priznaćete , svako ponekad voli da svrati u neki fast food i da prezalogaji neki ukusan obrok . Naravno samo umereno , to je najvažnije . Da se ne lažemo , ovaj sajt je prvenstveno zabavnog karaktera . NE ZASTUPAM NIČIJE INTERESE , ni fast food-ova ni “zdravih“ , već je sve izneseno MOJE LIČNO MIŠLJENJE , a što je još važnije JA NISAM NIKAKAV STRUČNJAK za bilo šta u vezi hrane , tako da ovde nećete videti hranu-lekove i slične gluposti , već po koju zanimljivost i po koji recept ( sendviče , pice , razne đakonije …)   i još svašta o hrani I piću  širom sveta , brzoj , sporoj , koga briga , bitno je da se uživa … I zato ŽIVELI i  PRIJATNO !!!

Miloš Živanović i ekipa 🙂